Asid urik siram dan Penyembuhan Gout Sewajarnya

Asid urik siram dan Penyembuhan Gout Sewajarnya

Jika anda mengepam asid urik maka anda akan menyembuhkan gout secara semulajadi! Malangnya, kebanyakan orang tidak sedar bagaimana mudah asid urik curahan boleh. Adakah anda seorang yang bergantung kepada ubat penahan sakit yang mahal untuk merawat masalah artritis anda?

Jika anda mengambil ubat-ubatan untuk rawatan anda sendiri untuk jenis artritis, anda mempunyai risiko untuk berbuat bahaya lagi untuk bersama anda (s). Ia membuktikan bahawa anda lebih cenderung untuk mencacatkan sendi anda jika anda mengambil ubat penahan sakit. Ini kerana ubat penahan sakit topeng kesakitan apabila sakit itu memberitahu anda sesuatu.

Kesakitan ini memberitahu anda bahawa anda perlu menukar pelan diet dan pemakanan anda dan anda perlu untuk memulakan untuk curahan badan anda. Adakah anda mendengar?

Bagaimana untuk Penyembuhan Gout Sewajarnya

Oleh kerana penyakit ini adalah disebabkan oleh kristal asid urik, ia hanya masuk akal untuk cuba untuk membubarkan dan mengepam punca. Tetapi di mana asid datang?

Asid urik adalah hasil sampingan semula jadi purines; dan purines datang daripada makanan dan pemakanan yang kita makan. Oleh itu, punca gout adalah keadaan fizikal yang anda boleh mengawal.

Jika anda ingin menyembuhkan gout secara semulajadi, anda perlu tahu bagaimana untuk menjaga purines keluar dari tubuh anda dan asid mansuhkan. Dan ia boleh menjadi lebih mudah daripada yang anda fikirkan!

Flush Asid Urik dengan Tesis Rahsia

1. Cara terbaik untuk mengurangkan beban pada badan adalah untuk mengelakkan semua produk haiwan dan daging sehingga gout anda sembuh. Purin kebanyakannya didapati dalam produk haiwan, anda perlu menjadi seakan-vegetarian untuk beberapa hari.

2. Anda juga perlu minum air yang banyak. Satu peraturan baik ibu jari adalah untuk minum cukup untuk selalu menjaga air kencing anda jelas.

3. Makan buah-buahan dan sayur-sayuran juga penting kerana mereka dimuatkan dengan serat larut dalam air. Ini jenis serat sinonim dengan curahan badan. Walau bagaimanapun, anda harus mengelak daripada nanas, tomato, oren dan cranberry yang dimuatkan dengan tahap yang tinggi asid.

4. Salah satu ubat yang telah menjadi sangat popular adalah benih saderi. Benih saderi mengandungi hampir 20 jenis ciri-ciri anti-radang yang menjadikan mereka rawatan amat berkesan. Menyedia, hanya menggabungkan satu sudu makan biji saderi dengan 2 cawan air dan rebus sehingga benih menjadi lembut. Terikan benih dari campuran dan minum satu cawan 4x setiap hari.

5. Ia telah mendapati bahawa menambah asid folik boleh membantu menghapuskan pengeluaran asid urik. 10-75 mg sehari menghalang xanthine oxidase yang diperlukan untuk pengeluaran asid urik.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar